skincare blog

Als je op zoek bent naar tips en inspiratie voor het verzorgen van je huid dan is het skincare blog van beauty blogger The Beau Parlour misschien wel iets voor jou. Dit blog wordt geschreven door An, een Nederlands meisje met een passie voor alles wat met beauty te maken heeft. An begon jaren geleden al met bloggen en was daardoor een van de eersten die zo groot wist te worden. Haar eerlijke reviews, tips en adviezen worden door haar lezers erg gewaardeerd, en het skincare blog dat je vindt op haar website helpt ook jou bij het krijgen van een mooie, rustige huid. An begrijpt overigens maar al te goed dat iedereen een andere huid heeft, en dat een skincare routine die voor haar werkt misschien helemaal niet werkt voor jou. Daarom is het belangrijk dat je ook zelf de producten uitprobeert en je niet blind staart op haar reviews. Iedere huid reageert immers anders op een bepaald product.

Skincare blog met make-up tips

Je kunt wel stellen dat blogger An een passie heeft voor beauty, en dus ook voor make-up. Naast het skincare blog maakt ze ook geregeld foto’s van zichzelf met mooie make-up-looks om jou te inspireren, en zoals je op har blog The Beau Parlour wel zult zien houdt ze niet van heel uitbundig. Een neutrale make-up look kan net zo mooi zijn, als je het maar goed uitvoert. Wat dat betreft geeft ze je maar al te graag tips, en laat ze je zien hoe je die look zelf ook kunt krijgen. Een mooie, natuurlijke make-up look hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn, jij kunt het ook!

Allround beauty blogger

An is al jaren bezig met haar blog The Beau Parlour, en ze heeft daardoor al veel ervaring opgedaan als beauty blogger. Ze schrijft over heel veel onderwerpen die met beauty te maken hebben, zoals make-up, skincare, maar ook lifestyle. Onder die laatste categorie vallen bijvoorbeeld christmas gift guides, tips voor thuiswerkende girls en lekkere geurkaarsen. En natuurlijk mogen fijne parfums ook niet ontbreken op haar blog. Je kunt wel stellen dat An een echte allround beauty blogger is, die haar strepen als blogger wel heeft verdiend. Dit alles doet ze om jou te inspireren bewuster om te gaan met beauty producten. Kies producten die passen bij jouw huid en je persoonlijkheid. Koop niet lukraak allerlei verschillende merken, maar probeer zelf wat het beste bij je past. Zo ontwikkel je vanzelf een fijne beauty routine, net als An, en wordt jouw badkamer een plek waar je lekker kunt tutten en even helemaal kunt ontspannen en rewinden van het leven van alledag.

Categorieën: Beauty

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *