verschillende tassen

Een tas draag je bij je als accessoire en als een match met je outfit net zoals sieraden sieraden of een telefoonhoesje . Je kan hem niet missen, want je draagt al je belangrijkste spullen erin mee. Afhankelijk van de situatie kies je voor een verschillende tas zoals een schoudertas, handtas, shopping bag of een clutch. Voor iedere gelegenheid is er wel een perfecte tas te vinden. Je kan goedkope tassen online bestellen in verschillende webshops. In dit artikel lees je alles over de verschillende soorten tassen die er bestaan.

De basis, een handtas of schoudertas

Het meest populaire model is en blijft een handtas. Deze zorgt ervoor dat je een elegante uitstraling hebt en ze zijn makkelijk te dragen in je hand. Op de uitstraling na moeten deze tassen met name praktisch zijn. Een goede handtas is geschikt voor iedere gelegenheid, of je nou boodschappen doet, uit eten gaat of een feestje bezoekt. Handtassen zijn van een kleiner formaat dan de andere tassen, maar ze zijn groot genoeg om al je spullen in op te bergen. Een portemonnee, make-up, smartphone en sleutels zijn natuurlijk onmisbaar in je dagelijkse gebruik. Het is fijn om te kiezen voor een handtas met een schouderriem. Op deze manier heb je de keuze of je hem in je hand draagt of over je schouder hangt. Op het moment dat je kiest voor een grotere schoudertas kan je meer dingen meenemen naar bijvoorbeeld je werk of een tablet past erin.

Andere modellen van tassen

Een crossbody bag is bekend dat ze ook een schouderriem hebben. Ideaal voor een avondje uit, een feestje of een dagje winkelen. De schouderriem is net zoals bij de meeste handtassen en schoudertassen verstelbaar zodat deze altijd jouw perfecte maat heeft. Als je een dagje gaat shoppen en geen zin hebt om rond te zeulen met al die plastic of papieren tassen dan is een shopper ideaal. Ze hebben een groot formaat en je kan er veel spullen in kwijt. Een clutch is ideaal voor een avondje uit, hij is erg klein en je kan alleen je belangrijkste spullen erin kwijt. Daarnaast is dit het ideale accessoire om je outfit helemaal af te kleden. Een andere optie is een fanny pack, oftewel een heuptasje. Hierin heb je ook weinig ruimte, maar kan je wel je belangrijkste benodigdheden kwijt. Op dit moment zijn ze helemaal in de mode en niemand zal dan ook raar opkijken als je met een heuptasje aankomt.

Categorie├źn: Shopping

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *