Restaurant Hilversum

 

Als je dringend nood hebt aan ontspanning, dan is het de moeite om een uitstap naar Hilversum te overwegen. Hilversum heeft namelijk veel te bieden, voornamelijk op culinair vak dan. Als je opzoek bent naar een restaurant in Hilversum, dan zal je niet lang moeten zoeken. Want in Hilversums zijn er tal van leuke restaurants!

 

Waarom eten in Hilversum

 

Hilversum heeft veel te bieden, niet enkel op het vlak van eten, maar ook op het vlak van geschiedenis, natuur en cultuur. Als je van plan bent om naar Hilversum te gaan, dan zal je bijvoorbeeld kunnen genieten van een heerlijke wandeling in het Goois natuurreservaat, waarna je uitrust in een van de gezellige restaurants in het stadscentrum. Als je het liever rustiger houdt, dan kan je ook genieten van een gezellig avondje in de bioscoop of het filmtheater en nadien extra tot rust komen in één van de overheerlijke restaurantjes. In Hilversum is er dus ontzettend veel te doen, zowel voor jong als voor oud. Hieronder enkele voorbeelden van leuke activiteiten dat je kunt combineren met uit eten gaan in Hilversum!

 

Beeld en geluid

 

Dit is een leuke tip, want een bezoekje aan Beeld en geluid is een unieke ervaring. Het is eigenlijk een soort museum voor media. Je kan er zo duizenden uren filmpjes kijken en muziek beluisteren. Deze uitstap is een echte aanrader voor zij die graag meer te weten willen komen over de geschiedenis van Nederland en over de geschiedenis van media in het algemeen. Beeld en geluid is ook een leuk idee voor de kinderen, al die leuke filmpjes, websites en muziek zullen je kinderen urenlang bezighouden. Het is niet alleen erg leuk, maar ook heel leerrijk!

 

Ryfas Helicopters

 

Heb je liever iets avontuurlijker? Dan is Ryfas Helicopters misschien iets voor jou! Hier kan je voor een zelf gekozen tijd een helikoptervlucht maken. Je hebt de keuze tussen 30, 45 en 60 minuten. Het leuke is dat je er zelf ook met de helikopter kunt vliegen. Nee, niet met een echte natuurlijk, maar je zal wel het gevoel hebben dat je echt aan het vliegen bent dankzij de realistische simulator!

 

Kinderboerderij De Hertenkamp

 

Als je kinderen hebt, dan is het altijd een goed idee om naar een kinderboerderij te gaan. Er is bijna niets dat je kinderen zo gelukkig maakt dan het zien van schattige diertjes. De kinderen vinden het namelijk heerlijk om in aanraking te komen met allerlei dieren en ze leren er ook nog iets van bij!

Categorieën: Voedsel

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *