Honden privé training Amsterdam

 

Vind jij het lastig om naar een hondenschool te gaan of om vast te zitten aan bepaalde tijden van de training? Kies dan voor een honden privé training in Amsterdam. Soms sluiten de lestijden bij de hondenschool niet aan bij jouw persoonlijke lessen of wellicht vind je het niet prettig om in een groep te trainen. Ook kan het zijn dat de training van jouw hond nog wat extra aandacht nodig heeft om de puntjes op de i te zetten. Privéles biedt de oplossing.

 

Meer aandacht voor jouw hond

 

Tijdens een privé hondentraining krijgt jouw hond alle aandacht. Dit is prettig als er bijvoorbeeld ongewenst gedrag is dat je af wilt leren of wanneer je hond nog wat extra begeleiding nodig heeft bij specifieke opdrachten of commando’s. Hierdoor kun je sneller de gewenste resultaten behalen. De honden privé training in Amsterdam bestaat uit maatwerk. Zo kunnen de lessen op ieder moment aangepast worden om beter aan te sluiten bij je hond en jouw wensen. Zo werk je bijvoorbeeld voornamelijk aan oefeningen waarvan je graag wilt dat jouw hond ze beheerst.

 

Oefenen op locatie

 

Door voor privéles te kiezen kun je de hondentraining in veel gevallen ook thuis volgen. Hierdoor train je op de locatie waar jij de oefeningen samen met de hond ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Dit zorgt er zeker in het begin voor dat de hond beter begrijpt wat er van hem verwacht wordt. Privé hondentraining is niet alleen geschikt voor de gehoorzaamheidscursus maar ook als je hond behoefte heeft aan extra hersenwerk. Een hond die (tijdelijk) minder of niet mag bewegen door bijvoorbeeld een blessure of operatie heeft behoefte aan mentale uitdagingen. Zo kan de hond toch wat energie kwijt.

 

Gedragstherapie voor je hond

 

Als je een hond in huis haalt heb je hier vaak verwachtingen bij. Van een gezellig maatje in huis tot een hond om lange wandelingen mee te maken en te trainen. Het kan gebeuren dat jouw hond hier anders over denkt en ongewenst gedrag laat zien. Dit gedrag gaat alleen weg als je hier de juiste aandacht aan geeft. Met een gedragstraining zorg je ervoor dat ongewenst gedrag vermindert of afgeleerd wordt, wat prettig is voor de hond en de baas. Zo beleef je weer plezier aan je hond. Gedragstherapie wordt altijd privé gegeven en je leert op een juiste manier te werken aan het probleemgedrag van de hond.

Categorieën: Dieren

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *