kleurlenzen kopen

 

Met kleurlenzen kun je in een handomdraai de natuurlijke kleur van jouw ogen veranderen. Je hebt de keuze uit vele kleuren, van enkele kleurschakeringen lichter dan de kleur van jouw ogen tot vlammend rood of violet. Ook zijn er kleurlenzen waarmee je de vorm van jouw pupillen verandert. Draag kleurlenzen bijvoorbeeld naar een feestje of een andere gelegenheid waar je er net even anders uit wilt zien dan normaal.

 

Kleurlenzen met en zonder sterkte

 

Er zijn zowel kleurlenzen verkrijgbaar met sterkte als zonder. Je kunt dus kiezen voor gekleurde lenzen als alternatief voor je gewone lenzen. Het valt aan te raden om even met je oogarts te overleggen of kleurlenzen een goed alternatief zijn voor je normale lenzen. Wat zo leuk is aan gekleurde lenzen is dat je deze ook kunt dragen als je zicht goed is. Zo kun je gewoon de kleur van jouw ogen aanpassen zonder dat de lenzen effect hebben op je zicht. Was je handen altijd goed voordat je de kleurlenzen aanraakt om te voorkomen dat er bacteriën in je ogen komen. Net als contactlenzen bewaar je de kleurlenzen in een lenzen bewaardoos. Voor en na gebruik moet je de lenzen reinigen en er moet altijd genoeg lenzenvloeistof in het lenzendoosje zitten.

 

Kies de juiste kleurlenzen

 

Je kunt kleurlenzen kopen in allerlei kleuren en vormen. Kies bijvoorbeeld voor kleurlenzen die mooi aansluiten bij de kleuren in jouw outfit, of ga voor unieke kattenogen voor een cosplay event of carnaval. Als je geen idee hebt welke kleur je moet kiezen kun je naar je huidskleur kijken. Bij een donkere huid staan blauwe ogen snel onnatuurlijk en is het mooier om voor bruin te kiezen of lenzen met een goudkleurige gloed. Het is een persoonlijke keuze en hangt helemaal af waar je de gekleurde lenzen voor wilt gebruiken. Kun je niet kiezen? Dan kun je ook gewoon twee paar aanschaffen zodat je altijd af kunt wisselen.

 

Gekleurde lenzen voor verkleedfeest

 

Gekleurde lenzen zorgen ervoor dat jij je nog beter en unieker kunt verkleden. Zo maak je bijvoorbeeld jouw carnavals- of halloweenoutfit af met opvallende lenzen. Ga voor schitterende kattenogen of kies voor enge rode vampierogen. Ook zijn er opvallende anime kleurlenzen verkrijgbaar welke ideaal zijn om jouw cosplay kostuum helemaal compleet te maken. Je krijgt direct een andere uitstraling. De gekleurde lenzen bieden een perfecte aanvulling op jouw kostuum en je krijgt veel leuke reacties.

Categorieën: Beauty

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *