Stofferen bank Breda

We zijn allemaal tegenwoordig veel bezig met duurzaamheid, recyclen en hergebruiken. We zien dit ook terug in de interieurtrends. Wat in 2020 een grote trend is, is het stofferen banken Breda, stoelen en kussens. Waarom zal je jouw oude bank weggooien als je er nog veel plezier van kan hebben. We snappen dat je smaak en stijl veranderd. Misschien wil je heel jouw interieur opnieuw stylen. Die leuke groene stoffen bank die je 5 jaar geleden gekocht hebt vind je nog steeds heerlijk zitten, maar de kleur verveelt een beetje. Je wilt je bank ook niet wegdoen maar wilt ook wat anders. Je weet niet zo goed wat je moet doen. Ga je toch voor een nieuwe bank of is er ook een andere optie? Een andere optie is er zeker!

 

Jouw oplossing? Stoffeer je huidige bank opnieuw en steek deze volledig in een nieuw jasje!

Door je huidige bank niet weg te doen maar te stofferen blaas je jouw bank nieuw leven in. Je kunt zelf kijken wat je mooi vindt qua kleur en textuur. Ga je voor rib, velours, tweed of leer? Ga je voor een neutrale kleur, een statement color of een trendy tropical design? Het stofferen van je bank is een leuke design challenge. Je kan je creativiteit de vrije loop laten gaan. Die perfecte droombank die je nergens kan vinden kun je nu zelf ontwerpen. Dit is niet alleen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe bank, het is ook veel duurzamer.

 

En een gepersonaliseerde bank die volledig voldoet aan jouw smaak en wensen, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn?

Meubelstoffeerderij Dirkse is een waar begrip in Breda. Al decennialang geven zij stoelen, banken en kussens een nieuw leven. Ze brengen jouw bank volledig tot leven. Die oude saaie stoffen bank wordt omgetoverd tot een nieuwe, trendy en hippe bank waar iedereen jaloers op zal zijn. Ze zullen ervoor zorgen dat jouw bank een nieuwe uitstraling krijgt, de uitstraling waar jij naar op zoek bent en de uitstraling die past in je nieuwe interieur.

 

Wil je wel een nieuwe bank kopen maar wil je eigenlijk ook een gepersonaliseerde bank? Kijk dan ook eens bij de kringloop. Bij de kringloop kun je bijzondere schatten vinden. Je vindt de tofste spullen voor de scherpste prijzen. Kijk naar het formaat van de bank, de comfortabelheid en het design. De stoffering kun je laten veranderen. Heb je een bank gevonden die je bevalt? Breng deze dan naar Dirkse. Je kunt samen met een specialist bekijken wat het beste zal passen bij jouw bank. Ga je voor een modern ontwerp of een klassiek ontwerp? Of heb je zelf een heel ander idee. Bespreek het met de stoffeerder zodat je samen jouw ideale droombank kunt creëren.

 

Categorieën: Interieur

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *